Van tafeltennis tot voetbal en van freerunnen tot kickboksen: de Stadsspelen Den Haag is dé plek om het allemaal uit te proberen. Tijdens dit Haagse sport- en beweegfestival kan iedereen uit de stad kennismaken met allerlei sporten via lessen en clinics. Dit moet je weten over de Stadsspelen in Den Haag.

Voor iedereen

De Stadsspelen Den Haag zijn bedacht om iedereen uit de stad de kans te geven een nieuwe sport uit te proberen. Vaak is het aanbod in je buurt namelijk veel ruimer dan je denkt. Er is tijdens de Stadsspelen aan iedereen gedacht, van de jongste sporters tot senioren die graag in beweging blijven. Het festival is op Sportcampus Zuiderpark op 23 en 24 september. Iedereen is welkom. Meedoen is gratis! Op zaterdag is er een aftrap met een grote bootcamp voor ieder niveau en iedere leeftijd.

Lees verder onder de foto ->

fotocredit: Stadsspelen Den Haag

Clinics en demonstraties van topsporters

Er zijn ook topsporters aanwezig om je te leren over hun sport. Zij geven een demonstratie of clinic. Dat geldt bijvoorbeeld voor beachvolleybal, maar ook voor kickboksen. Zo kun je de sport leren van een echte pro!

Festivalsfeertje

Naast al die toffe sporten is een festival natuurlijk niet compleet zonder podium. Er zijn daarom allerlei gave live optredens én er zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar op de foodcourt. Tussen de demonstraties, lessen en clinics door is er dus ook genoeg te beleven.

Lees verder onder de foto ->

fotocredit: Stadsspelen Den Haag

Busvervoer naar het festival

Is het festivalterrein bereiken voor jou een uitdaging? Er is aan je gedacht. Er is busvervoer geregeld waarmee je vanaf een paar locaties gratis van en naar het festivalterrein wordt gebracht. Zo kan écht iedereen erbij zijn. De bustijden en vertreklocaties vind je hier.

Kom naar de Stadsspelen Den Haag

Wil je dus ook allerlei toffe sporten uitproberen, heerlijk eten en genieten van live optredens? Zorg dat je erbij bent op 23 en 24 september tussen 10.00 en 17.00 uur. Er zijn sporten voor jongeren, kleine kids, senioren, mensen met een beperking en meer. Iedereen is welkom! Bekijk hier vast de Instagram van Stadsspelen Den Haag voor wat voorpret.

Author

Comments are closed.