Als Hagenaars weten we natuurlijk alles over onze mooie stad, denk je. Maar niets is minder waar. Heb jij wel zin in een leuk uitje? Doe dan mee aan deze toffe Escape Tour waarin de stad wordt omgetoverd tot één groot mysterie. Aan de hand van een app dwaal je door de stad op zoek naar hints. Probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden én de snelste tijd neer te zetten. Hoe tof is dat! En lezers van indebuurt krijgen nu flinke korting!

Dit is geen escape room zoals je die misschien gewend bent; dit is écht een unieke tour door de stad. Het is alsof je een avontuurlijke reis door je eigen stad maakt, maar met een nieuwe en opwindende twist. Je ontdekt plekken in de stad, die je van tevoren nog niet kende.

“Het idee ontstond vanuit de escape room zoals we die waarschijnlijk allemaal wel kennen”, vertelt Bart Nooteboom, werkzaam bij Escape Tours. “Die speel je in een vrij beperkte ruimte en dit wilden wij grootser aanpakken. Ook vonden we het leuk om steden door heel Nederland te ontdekken. En zo werd het idee geboren.”

Escape Tour in Den Haag

Den Haag is natuurlijk de stad waar onze koninklijke familie verschillende optrekjes heeft. Zo ook Koning Willem III in het jaar 1851. Deze koning was een markant figuur en heeft veel bijzondere avonturen meegemaakt. Met de Escape Tour Den Haag komen jullie niet alleen langs de highlights van de stad maar leren jullie deze koning ook wat beter kennen.

In teams van twee tot vier personen ga je de strijd aan met andere teams. Alles wat je nodig hebt, krijg je via e-mail en de app, dus je kunt op elk moment van de dag beginnen. Reserveren kan hier.

Een dagje uit

Een Escape Tour is een geweldige activiteit voor allerlei soorten gezelschappen en kan gemakkelijk worden gecombineerd met een gezellig diner met collega’s, familie of vrienden! Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur in je eigen stad en ontdek of je de geheime uitgang kunt vinden. Veel plezier!

Verken meer steden in Nederland én het buitenland

EscapeTours.com is beschikbaar in maar liefst 50 steden in Nederland, wat betekent dat je de kans hebt om niet alleen je eigen stad te ontdekken, maar ook andere prachtige plekken in het hele land.

“We hebben zelfs échte escape toeristen“, vertelt Bart. “Dit zijn mensen die twee of meer Escape Tours hebben gespeeld in binnen- en/of buitenland. Dat zijn er inmiddels al meer dan tienduizend, en ja, daar behoor ik natuurlijk ook toe!”

Reserveer mét korting!

Ben je enthousiast geworden? Dat snappen wij! Per team betaal je normaal 29,95 euro, maar met de kortingscode Escapeindebuurt krijg je 20 procent korting op een Escape Tour naar keuze tot en met 1 oktober! Wil je de tour met een grote groep spelen? Ook dat kan. Ze hebben bij Escape Tours op aanvraag speciale versies voor grote groepen. Je krijgt dan een eigen ranglijst en verschillende startpunten. Dus, waar wacht je nog op? Reserveer snel!

Comments are closed.