Het meest sfeervolle familiefeest nadert met rasse schreden. Over 100 dagen is het Kerstmis en daar speelt Christmas Village Scheveningen op in. De grootste kerstwinkel van Nederland deelt op zaterdag 16 en zondag 17 september loten uit aan de eerste 500 bezoekers en 25 gelukkigen winnen een kadobon van 40 euro!

Christmas Village Scheveningen aan de Dr Lelykade 188 bestaat alweer vier jaar. Vele duizenden kerstliefhebbers uit binnen- en buitenland weten de toonaangevende kerstwinkel inmiddels te vinden.

De nieuwste kersttrends

“De trends zijn dit jaar pastelkleuren, groen met goud en blauwtinten. En er is veel gesuikerde candy en gingerbread”, vertelt eigenaar Herman Simonis. “We hebben ook een grote ruimte met roze kerstartikelen.”

Hét kerstwalhalla

De grootste pop-up kerstwinkel van Nederland biedt een enorm assortiment kwalitatieve kunststof kerstbomen. Daarnaast vind je er talloze lengtes en kwaliteiten guirlandes, kerstballen en andere bijzondere kerstartikelen voor in de boom, de tuin of gewoon in huis.

Een bezoek aan Christmas Village Scheveningen brengt je in de sfeervolle sprookjeswereld die Kerstmis voor velen is; naast grote lichtobjecten zie je er kerstberen, tafellakens maar ook vele bewegende kersttafereeltjes. Het is 1000 vierkante meter puur Kerst, Kerst, Kerst!

Je parkeert eenvoudig voor de deur en dat is ook nog eens gratis tot 18.00 uur. De winkel is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. “En voor echte kerstfanaten staan we van 7 tot en met 23 december ook nog op de Royal Christmas Fair – dé Haagse kerstmarkt aan het Lange Voorhout- met een pop-up kerstshop”, zegt Herman enthousiast.

Check of jij een kadobon hebt gewonnen

Ben jij een van de gelukkige ontvangers van een lot? Check dan dinsdag 19 de Facebook– en Instagramaccounts van Christmas Village Scheveningen, daar worden de winnende bekend gemaakt. Ook vind je er het laatste nieuws en sneak peaks van de collectie!

Author

Comments are closed.