Ben jij een Haagse fan van het radioprogramma Spijkers met Koppen? Dan heb je geluk, want de show komt naar Den Haag en jij kan het bezoeken!

Het is niet voor niets dat het radioprogramma naar Den Haag komt, want Spijkers met Koppen viert zijn 35-jarig bestaan.

Jubileumuitzending bijwonen

Om dat jubileum te vieren trekt het programma het land in. De hele maand oktober maakt het zijn uitzendingen vanuit stadsschouwburgen en poppodia, van Groningen tot Nijmegen en van Zwolle tot Den Haag. Met extra veel livemuziek, een Spijkers-quiz en een mix van actualiteit en humor.

Livemuziek

Die livemuziek wordt verzorgd door onder andere Guus Meeuwis, Tim Knol en Frank Boeijen. Presentatoren Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven kijken uit naar de shows. Willemijn: “35 jaar Spijkers! Iedere week is een feestje en nu al helemaal. Bijzonder veel zin in dit jubileum met onze trouwe luisteraars, met fantastische muziek, fragmenten van vroeger en uiteraard met m’n partner in crime Dolf.”

Kaartje kopen

In Den Haag kun je op 21 oktober om 11.00 uur in het Paard een jubileumuitzending bijwonen. Een kaartje kost 15 euro en voor BNNVARA-leden 10 euro. Je kunt hier een kaartje kopen.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.