Ouders & Onderwijs

Gepubliceerd op 15-09-2023 om 16: 20

Links op de foto onderwijswethouder Arjen van Drunen.Foto: ANP/Branko de Lang

Lobke Vlaming, directeur van belangenvereniging Ouders & Onderwijs, heeft stevige kritiek geuit op de Bredase onderwijswethouder Arjen van Drunen. Dat deed ze op X, voorheen Twitter. Volgens Vlaming zou Van Drunen zich meer moeten inspannen om de problemen die spelen binnen het leerlingenvervoer te voorkomen. 

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Auteur: Olivier Smits Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Author

Comments are closed.