De Veurse Horsten is een nieuwbouwproject om in de gaten te houden. We schreven er al eerder over. De gelukkigen die hier een huis bemachtigen, wonen straks in een weids, groen natuurgebied. Ervaren hoe lekker rustgevend dat is? Ga dan naar de meet & greet op donderdag 21 september en wandel door de wijk die binnenkort misschien jouw thuishaven is.

Ondanks dat de drie toekomstige deelgebieden van De Veurse Horsten allemaal een eigen karakter hebben, hebben ze één ding gemeen: ze geven je direct dat relaxte vakantiegevoel. Hier stap je de deur uit en sta je meteen in een groen wandelgebied. Bloemen? Die pluk je in de weide achter je huis. Ja, echt. Het bestaat nog. En dat op zo’n twintig minuten rijden van Den Haag Centraal – op de grens tussen Leidschendam en Voorschoten.

Lees verder onder de foto >

Oeverwoningen De Waterweide De Veurse Horsten nieuwbouwproject Leidschendam
Veel ruimte voor jezelf én voor leuk contact met buren. Beeld: Veurse Horsten

Vrijheid én gezelligheid

De Veurse Horsten ademt vrijheid en ruimte voor jezelf, maar zeker ook gemoedelijkheid en leuk contact met buren. Hier leef je samen met het landschap en allemaal leuke mensen zoals jij. Wat ook mooi meegenomen is: de woningen zijn enorm energiezuinig (energielabel A++++).

Ga sfeerproeven tijdens de meet & greet

De verkoop van de eerste fase, De Waterweide, is inmiddels gestart. Je kunt online het hele woningaanbod bekijken, maar veel leuker is het om zelf sfeer te gaan proeven. Dat kan tijdens de ‘meet & greet‘ op donderdag 21 september tussen 16.30 en 18.30 uur.

Lees verder onder de foto >

Plattegrond De Veurse Horsten nieuwbouwwijk De Waterweide Leidschendam
Impressie van hoe het gebied eruit komt te zien. Beeld: Veurse Horsten

Ontmoet de architect en de landschapsarchitect

Parkeer je fiets of auto die dag ter hoogte van Veursestraatweg 197 in Leidschendam; daar krijg je een wandelkaart en toegang tot het bouwterrein. Als je de aangegeven route volgt, wandel je langs verschillende informatiepunten én ontmoet je twee belangrijke mensen achter dit bijzondere nieuwbouwproject: architect Job Beerthuizen en landschapsarchitect Renzo Veenstra. Sluit de route af met een realistische vr-ervaring en bekijk het plan in 360 graden met een vr-bril. Meld je hier aan.

Comments are closed.