Of het nu om een verjaardag, afstudeerborrel of jubileum gaat: bij het plannen van een feestje komt heel wat kijken. Gelukkig hoef je voor de voorbereidingen niet ver te reizen. In Den Haag vind je alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een fantastisch feest. Hier een overzicht van handige adressen.

Locatie

Heb je geen zin om gasten over de vloer te hebben? Vier dan je gelegenheid op een andere locatie. In Den Haag zijn er tal van leuke plekken waar het feest kan losbarsten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij zalencentrum Opera voor de mogelijkheden.

Opera Zalencentrum – Foto: Facebook Opera Zalencentrum

Aankleding

Feestartikelen zijn natuurlijk een must op een feestje. Ballonnen, slingers, tafeldecoraties… het zorgt er allemaal voor dat de ruimte er feestelijk uitziet. In Den Haag kun je onder andere terecht bij Zorg voor party en Bokstijn voor een breed assortiment aan feestartikelen. 

Kan jouw feestje wel wat extra fleurigheid gebruiken? Vergeet dan geen bloemen te kopen. Bij Bloemen Pracht kun je bijvoorbeeld terecht voor prachtige boeketten, bloemstukken en decoratieve bloemarrangementen die perfect passen bij de sfeer van je feest.

Zorg voor party – Foto: Zorg voor Party

Lekkernijen

Een feest is niet compleet zonder heerlijke lekkernijen! Bij Bakkerij Segaar en Bakkerij de Kampioen kun je terecht voor allerlei feestelijke zoetigheden. Van taarten en cupcakes tot kleurrijke macarons en chocoladetraktaties: deze winkels hebben voor elk feestje iets lekkers in petto. 

Is het na alle zoetigheid tijd voor borrelhapjes? Ga dan eens langs bij een delicatessenwinkel zoals Donato Delicatessen of L’Epicerie du Pape.

Bakkerij Segaar – Foto: Facebook Bakkerij Segaar

Proost!

Natuurlijk wil je je gasten naast een lekker hapje voorzien van een drankje. Bij zaken als Slijterij Sital, Slijterij Zuid West en Royaal Slijterij Ambachtsgaarde kun je terecht voor een uitgebreide selectie aan feestelijke dranken. Of je nu op zoek bent naar mousserende wijnen, champagne, cocktails of andere drankjes: de keuze is reuze.

Slijterij Zuid West – Foto: Slijterij Zuid West

Dress to impress

Niet alleen de locatie, ook de gastheer- of vrouw moet er piccobello uitzien. Wie weet kun je jouw outfit scoren bij modewinkels als H&M, Bijenkorf, TK Maxx of Primark.

Organiseer je een themafeest? Dan is een bezoekje aan een Haagse verkleedwinkel geen gek idee. Bij feestwinkels heb je binnen no-time de perfecte outfit gevonden om de show te stelen. 

18 mei 2020 – Foto: Anneke Ruys

Fotograaf

Last but not least: een fotograaf. Je wilt van deze dag natuurlijk zoveel mogelijk herinneringen hebben. Zorg er daarom voor dat het feest wordt vastgelegd. Zo kun je een professionele fotograaf inhuren om foto’s te maken tijdens jouw feest. In Den Haag zijn er genoeg vakmensen te vinden.

Camera – Foto: Pexels

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Te koop! 4 x Haagse woningen met een zwembad op Funda

Read more

Comments are closed.