Mosselliefhebbers opgelet! Op vrijdag 15 september komt aquamossel-triton (schaal- en schelpdierenspecialist) met een promotruck naar Scheveningen. Volg tussen 12.00 en 15.00 uur een gratis kookworkshop van een bekende televisiekok en eet gratis mosselen!

Schrik niet als je aankomende vrijdag naar Scheveningen gaat en ineens wordt uitgenodigd door televisie-chef Roberta Pagnier voor een gratis mosselkookworkshop. De Amsterdamse kokkin is bekend van onder andere haar kookshow op 24Kitchen, maar je kan Roberta ook kennen van haar deelname aan survivalprogramma Expeditie Robinson 2023.

Tekst gaat verder onder het Instagrambericht >

De kookworkshop

Mosselen koken klinkt heel simpel en dat is het ook. Maar om ze echt lekker te krijgen, zijn er bepaalde trucjes. Tijdens de kookworkshop van aquamossel-triton kom je meer te weten over de mossel en hoe je ze op de juiste manier bereidt. Zo leer je hoe ze een zilte smaak krijgen, wat lekkere kruiden zijn en hoe lang je ze het best kunt koken. En daarna ga je ze natuurlijk proeven.

Tekst gaat verder onder het Instagrambericht >

Alles gratis

Het allerleukst aan dit evenement is toch wel dat alles gratis is. De enige kosten die je maakt zijn de parkeerkosten of die van het openbaar vervoer. Vanuit Den Haag pak je gemakkelijk de tram of bus richting Scheveningen. Ideaal!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.