De politie nam het rijbewijs van de betreffende chauffeur in beslag.Foto: Shutterstock/VanderWolf Images

Een taxichauffeur is maandagnacht zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat de verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant hem staande hield vanwege een snelheidsovertreding. De betreffende chauffeur reed maar liefst 72 kilometer per uur te hard.

Verkeersagenten waren een snelheidscontrole op de A58 aan het uitvoeren toen ze deze taxichauffeur tegenkwamen. “De bestuurder van de taxi reed 142 kilometer per uur op de weg waar op dat moment 70 kilometer per uur was toegestaan, in verband met wegwerkzaamheden”, zo tikt het Brabants Dagblad op.

Het rijbewijs van de taxichauffeur is afgepakt door de politie. Ook is er melding gedaan bij het CBR, met een verzoek voor schorsing van de taxipas.

Lees ook:

Taxichauffeur rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen Taxichauffeur krijgt fikse boete voor rijden zonder BCT

Author

Comments are closed.