Vind jij vissen doodeng en houd je niet van het donker? Dan kun je het splinternieuwe Halloween-event van Sea Life misschien beter overslaan. Op 21, 22, 27 en 28 oktober verandert het kindvriendelijke aquarium vanaf 19.00 uur in een angstaanjagende onderwaterattractie vol griezels.

Dit team van griezels is alleen nog niet compleet en de organisatie is op zoek naar versterking. Ben jij een echte engerd en hou jij van mensen laten schrikken? Dan is dit baantje echt iets voor jou!

The Dark

Dit jaar is de eerste editie van het griezelige evenement The Dark. Nooit eerder opende Sea Life de deuren na sluitingstijd en dat is misschien maar beter ook. Na 19.00 uur kom je niet meer binnen in het gezellige aquarium met wonderbaarlijke zeedieren, maar in de vissenhel. Het is donker, er lopen enge figuren rond die jou graag weg willen jagen en de vissen zien er in het donker toch ook wel wat enger uit.

Foto: SEALIFE

De kaartverkoop en auditiedag

Op maandag 25 september gaat de kaartverkoop van The Dark van start. Hoeveel een ticket kost is nog niet bekend, maar als je uitgaat van een normale entreeprijs zal dit tussen de 21 en 23 euro zijn. Wil je aan de slag als acteur bij het evenement? Meld je dan hier aan.

Sealife Scheveningen

Strandweg 13 , 2586JK Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.