Hoewel we in een drukke, volle stad wonen bestaan er nog steeds huizen in Den Haag die een zwembad hebben. Het voelt een beetje als vakantie, maar dan gewoon in je eigen stulpje. De onderstaande Haagse woningen hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben een zwembad waar je heerlijk in kunt poedelen. Kijk je mee?

Meer en Boslaan

Deze villa kan je bekend voorkomen. Dit huis met een zwembad op Kijkduin staat al een tijdje te koop op Funda. Aan de binnenkant is de woning wat verouderd, maar met een moderne smaak en een beetje klussen kun je hier een echt paleis van maken. Aan de tuin hoeft in ieder geval niets meer te gebeuren. Het zwembad, de witte tegels en de heerlijke ligbedjes geven je een echt vakantiegevoel.

Weissenbruchstraat

Voor bijna een miljoen euro koop je dit stekje in de Weissenbruchstraat in Den Haag. De tuin van deze woning is een combinatie tussen tegels en groen. Je stapt vanuit de woonkamer het terras op en kijkt uit op een grasveldje met een zwembad. De tuin is te betreden vanuit verschillende ruimtes van het huis. Zo kun je vanaf de woon-, slaap- en studeerkamer zo de tuin inlopen.

Burgemeester Hovylaan

Is dit een resort of een huis? Dat is waarschijnlijk het eerste wat er in je opkomt als je deze villa bekijkt. In de tuin staan palmbomen,een jacuzzi, een speeltuin, er is een gigantisch zwembad en een vijver met in het midden een terras die te betreden is vanaf een bruggetje. We hebben het nog steeds over de tuin van dit huis. Bizar hè?

Nieuwe Parklaan

Na het eten even een rondje zwemmen met de buurvrouw kan hier gemakkelijk! Dit appartementencomplex heeft namelijk een zwembad en een sauna op de benedenverdieping. In tegenstelling tot de andere woningen in deze lijst, is dit zwembad binnen en je deelt het dus met de andere bewoners van het gebouw. Gezellig!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Fundaparel: woning met adembenemend uitzicht op natuurgebied de Driemanspolder

Read more

Comments are closed.