Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: Foodello.nl is de naam die je moet onthouden als je goedkoop boodschappen wilt bestellen zonder gedoe. Het bedrijf onderscheidt zich namelijk niet alleen door het gemak, maar ook door onverslaanbare lage prijzen. Nieuwsgierig geworden? Snappen wij! Dit is hoe het werkt.

Foodello.nl is niet zomaar een online supermarkt; het is een platform dat verspilling bij voedselproducenten aanpakt en zorgt dat je flink kunt besparen op je maandelijkse uitgaven. “Het verminderen van voedselverspilling en de consument geld besparen, dat is ons doel”, vertelt Bas Dekker, marketing manager bij Foodello.nl.

Houdbare producten voor een lage prijs

Je bestelt producten met een naderende THT-datum tegen sterk gereduceerde prijzen. Dit betekent niet alleen dat je A-merk boodschappen kunt bemachtigen voor een fractie van de prijs, maar het draagt ook bij aan het verminderen van voedselverspilling in Nederland. En laat het nou net de Week van de Voedselverspilling (11 tot en met 17 september) zijn.

Lees verder onder de foto >

De keuze is reuze

Een van de grootste voordelen van Foodello.nl is het ruime assortiment. Of je nu op zoek bent naar snacks en drankjes voor een feestje, proteïne-repen voor tijdens het sporten, of gewoon goedkoop je voorraadkast wilt aanvullen, bij Foodello.nl ben je aan het juiste adres. Omdat ze overschotten van voedselproducenten verkoopt, wisselt het assortiment vaak. Er zijn dan ook steeds nieuwe aanbiedingen en soms zelfs gratis producten.

Kiezen, bestellen en bezorgen

Bestellen is een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar de website te bezoeken of de handige mobiele app te downloaden, je boodschappen in je winkelwagen te plaatsen en af te rekenen. Het vinden van je favoriete producten en merken is supermakkelijk. En het beste van alles: je bestelt gewoon vanuit je eigen huis, op elk moment van de dag en wanneer het jou uitkomt.

Besteld? Mooi, dan staan je boodschappen binnen no time bij je voor de deur. Geen gedoe met lange wachtrijen bij de kassa of zware tassen sjouwen; Foodello.nl zorgt ervoor dat je boodschappen direct aan je deur worden bezorgd.

Cadeautje! Omdat het de Week van de Voedselverspilling is, worden jouw boodschappen in deze week (11 tot en met 19 september) vanaf 30 euro al gratis thuisbezorgd. Waar wacht je nog op? Bestel jouw boodschappen via Foodello.nl.

Wist je dat?

Het succes van Foodello.nl is niet onopgemerkt gebleven. Het bedrijf heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een serieuze speler in de Nederlandse detailhandel en is genomineerd voor de prestigieuze titel “Beste winkelketen van het jaar” in de categorie Beste nieuwkomer.

Comments are closed.