Wekelijks zetten we een asieldier van het Haags Dierencentrum in het zonnetje. In de hoop dat dit dier een nieuw thuis vindt. Deze week kater Hunter.

Deze jongeman van twee jaar, vraagt een liefdevol en rustig thuis zonder andere viervoeters en zonder kinderen (dat geeft ‘m te veel stress).  

Helemaal opgeknapt

Hij vindt het best fijn om geaaid te worden, maar niet te lang. Oppakken, daar heeft ‘ie niets mee. Spelen is gezellig en leuk. Omdat hij in het asiel last heeft gehad van blaasgruis krijgt hij speciale brokjes. Deze knappe rooie jongen kwam gehavend binnen: oude bijtwonden, verhoging, zere ogen, dus de dokter is vaak bij hem langs geweest. Gelukkig is hij helemaal opgeknapt.

Nu is hij hard op zoek naar een thuis, hij heeft meer dan genoeg van zijn hok en wil ook graag naar buiten. Hunter is wat schrikachtig. Een rustig thuis, waar zijn mensen hem in z’n waarde laten is dan ook het beste voor hem. Een beetje scharrelen in de tuin en dan weer even kijken wat jij aan het doen bent, want nieuwsgierig is hij wel.

Nieuwe baas

Kun jij Hunter het thuis bieden wat hij nodig heeft? Ga je heel veel van hem houden? Verwacht je niet dat hij meteen op schoot zit en laat je ‘m lekker z’n eigen gang gaan? Zie je ook wel dat achter het ‘stoere’, de kater met het kleine hartje zit en laat je dat vooral niet merken? Stuur dan een mail naar [email protected], zet in het subject Hunter, vertel iets over je leef-/woonsituatie en vergeet je telefoonnummer niet.

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.