In de rubriek ‘Binnenkijken bij’ kijken we geregeld binnen in een leuke woning ergens in Den Haag. Nu willen we heel graag een keer bij jou een kijkje nemen!

We hebben al veel leuke woningen gezien, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe stulpjes waar we mogen binnenkijken. Misschien heb je wel een supermooi uitzicht vanuit je slaapkamer, een huis vol historie of een interieur waar je apetrots op bent. Groot of klein, het maakt ons niet uit: wij willen het graag zien!

Geef je op!

Meedoen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en vertel ons waarom we jouw woning – of die van een kennis – moeten zien. Vervolgens komen wij bij je langs om een toffe fotoreportage van je huis te maken. Tot binnenkort!

Meer nieuws over Den Haag:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Author

Comments are closed.