Woon jij graag een stad, maar geniet jij ook van een stukje natuur om je heen? Dan is dit huis wellicht iets voor jou! Deze halfvrijstaande woning in de wijk de Vissen heeft uitzicht op natuurgebied de Nieuwe Driemanspolder. Kijk je mee?

Het huis is ruim en heeft maar liefst vijf slaapkamers, een grote keuken en vrijwel alles aan deze woning is neutraal.

De werkkamer

Veel kasten om papieren in op te bergen, twee grote bureaus met computers erop, luxe fauteuils en een piano: thuiswerken was nog nooit zo fijn! In deze kamer is één van de details het opvallendst: het uitzicht. De grote ramen en de schuifdeur geven een adembenemend uitzicht op een natuurgebied. En als je behoefte hebt aan een pauze, kan je een kopje koffie drinken op het minibalkon

Foto: Funda

Eigen kleur

Veel in het huis is neutraal, maar de bewoners vonden het waarschijnlijk te saai worden en kozen voor wat kleur in huis. Elke kamer heeft een eigen thema. Zo heb je een paarse kamer, een blauwe en een groene. De woonkamer daarentegen is helemaal wit met wat groentinten wat matcht met het uitzicht.

Heel veel buiten

De architecten die dit huis hebben ontworpen waren zich zeer bewust van de mooie omgeving. Waarschijnlijk hebben ze er daarom voor gekozen om drie balkons, een dakterras en een terras op het water toe te voegen. Vanaf het ene balkon heb je uitzicht op de doodlopende Krooneendstraat en vanaf alle andere buitenplekken zie je alleen maar gras, water en bomen. En misschien wat langsvliegende vogels

Foto: Funda

De ligging

Het is nu wel duidelijk dat de woning een mooie locatie heeft, maar wat is hier eigenlijk te beleven? In natuurgebied de Nieuwe Driemanspolder kan je wandelen, rennen, fietsen, skaten, suppen en zelfs paardrijden. Verder staat het huis vlak bij een lokaal winkelcentrum waar je terecht kunt voor boodschappen en ben je zo in het historische centrum van Voorburg.

Hoeveel mag dat kosten?

Voor dit stulpje betaal je 1.075.000 euro. Daarvoor krijg je 242 vierkante meter woonoppervlakte, vijf slaapkamers, een badkamer met een ligbad en een geweldige locatie.

Wil je wat meer plaatjes zien? Kijk dan hieronder verder.

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.