Tijdsloten voor security populair 

Reizigers maakten veelvuldig gebruik van een tijdslot voor de securitycontrole. Inmiddels zijn deze al ruim 668.000 keer geboekt. Van de reizigers die gebruik hebben gemaakt van hun tijdslot is 98% (zeer) tevreden met de service. Op dit moment onderzoekt Schiphol of de mogelijkheid van het boeken een tijdslot uitgebreid kan worden naar de check-in en paspoortcontrole. 

Top 3 steden en landen 

Voor een stedentrip waren Londen, Barcelona en Istanbul de populairste bestemmingen deze zomer. Wat betreft landen die reizigers het meest kozen voor hun vliegvakanties stonden Spanje, Groot-Brittannië en Griekenland in de top 3.  

Fijne werkplek en reiservaring 

Het verloop van de zomervakantie is voor Schiphol geen reden om achterover te leunen. Op sommige momenten hebben aankomende reizigers langer in de rij gestaan bij paspoortcontrole of moeten wachten op hun koffers dan gewenst. Dit blijft een aandachtspunt waar Schiphol aan blijft werken.  

Daarnaast blijft de luchthaven zich inspannen voor kwaliteit en stabiliteit op het gebied van arbeidsomstandigheden, milieu, leefomgeving en infrastructuur. Op deze manier blijft Schiphol continu werken aan een fijne werkplek en fijne reiservaring voor reizigers. 

Author

Comments are closed.