Bijna iedereen is dol op het maken van selfies. Hoe leuk is dan het nieuws dat je komende maand op verschillende locaties in de Haagse centrum speciaal ingerichte ‘indoor installaties’ vindt, waar je lekker los kan met je smartphone!

Van vrijdag 6 tot en met zondag 29 oktober kun je van donderdag tot en met zondag tussen 11: 00 uur en 19: 00 genieten van dit bijzondere project: ‘MC’s Mindgames’.

Kunst en Escher

In oktober opent een nieuwe tijdelijke kunstbeleving in Den Haag: ‘MC’s Mindgames’. Vijf vormgevers en kunstenaars nemen het werk kunstenaar Escher ter inspiratie en creëren verschillende interieurs waar je van kunt genieten én foto’s maken. “MC’s Mindgames zal bezoekers raken en verrassen, net zoals het werk van Escher dat tot op de dag van vandaag doet”, zegt Mary Hessing, programmeur Binnenhof bij The Hague & Partners.

Dit jaar viert Den Haag dat Escher 125 jaar geleden is geboren. Vandaar dat er gedurende het hele jaar bijzondere projecten plaatsvinden. Deze bijzondere ‘belevingskamers’ zijn gratis te bezoeken van vrijdag 6 tot en met zondag 29 oktober op donderdag tot en met zondag tussen 11: 00 uur en 19: 00

Exacte locaties en de namen van de kunstenaars/vormgevers zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.