Al is het meteorologisch gezien herfst, het voelt alsof we midden in de zomer zitten. We zoeken dus naar afkoeling, maar veel buitenzwembaden in Den Haag zijn al gesloten. Benieuwd waar je nog wel terechtkunt? We zetten de buitenbaden die nu nog open zijn voor je op een rij.

De Hoge Bomen

In Naaldwijk vind je zwembad de Hoge Bomen met een groot buitenbad en een heerlijke ligweide. Een kleine waarschuwing! Het zwembad is niet verwarmd en daardoor erg koud, maar als je er eenmaal in ligt dan is het genieten. In het zwembad liggen allerlei drijvende speeltjes, maar je mag hier ook je eigen spullen meenemen. Denk aan een opblaasbedje of -band. Trek in een snack? Daarvoor kan je terecht bij de bar.

Voor het openingstijden van dit buitenbad klik hier.

De Viergang

Voorbij de Dobberplas in Pijnacker ligt zwembad de Viergang. Dit grote binnenbad heeft een glijbaan, stroming, wedstrijdbad en recreatiebad. Maar wist je ook dat ze een buitenbad hebben? Het is niet heel groot, maar er staan heerlijke bankjes in het zwembad zodat je op warme dagen kunt genieten van de zon. Het buitenbad is het hele jaar open, want het zit aan het binnenbad vast.

Bekijk hier de tijden van het vrijzwemmen.

Tikibad

Zoek jij uitdaging tijdens het zwemmen? Dan moet je een bezoek brengen aan het Tikibad in Duinrell. Met zowel een buiten- als binnenbad haal je hier het kind in je naar boven. Een vrije val, een draaikolk en een glijbaan met allemaal lichtjes aan de binnenkant: dit zwembad heeft het allemaal.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 22,50 euro en je koopt ze hier.

Andere opties

Neem jij liever een duik in de natuur dan in het chloorwater? Ga dan naar een van de Haagse stranden of een recreatieplas.Denk bijvoorbeeld aan recreatieplas Madestein, de Delftse Hout en de Dobbeplas in Nootdorp. Ook hier kan het druk zijn, maar verkoelend is het zeker!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Comments are closed.