Het is feest op de redactie van indebuurt! We zijn voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de verkiezing van Website van het Jaar!

De redactie van indebuurt Den Haag is klein, maar met behulp van jullie tips en inspiratie doen wij ons best om leuke en informatieve berichten te schrijven. Vind jij dat we daarin slagen? Dan help je ons heel erg door op indebuurt te stemmen bij de Website-van-het-Jaarverkiezing.

Zo kun je stemmen

Om de titel Website van het Jaar binnen te halen, hebben we een heleboel stemmen nodig. Help jij mee? Stemmen op indebuurt is heel eenvoudig en je maakt ook nog eens kans op een Playstation 5 ter waarde van 550 euro of een Airfryer XL van Philips ter waarde van 300 euro.

  1. Ga naar deze website.
  2. Beoordeel onze site op inhoud, navigatie en design.
  3. Geef aan in hoeverre je indebuurt zou aanbevelen bij vrienden en familie.
  4. Breng je stem uit en bevestig deze via de mail die je ontvangt van Website van het Jaar.

Website van het Jaar

De verkiezing van Website van het Jaar bestaat uit verschillende categorieën. Denk hierbij aan onder meer webwinkels, sportsites, maar ook nieuwswebsites. In die laatste categorie is indebuurt genomineerd. In 2020, 2021 en 2022 staken we de eerste prijs in onze zakken. We voegen daar 2023 graag aan toe!

Twee soorten prijzen

Website van het Jaar is een verkiezing van marketingplatform Emerce en marktonderzoeksbureau Multiscope. Per categorie worden er twee prijzen uitgereikt.

  1. Beste website van het jaar: hierbij wordt gekeken naar de website met de hoogte kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  2. Populairste website van het jaar: hierbij wordt gekeken naar de meeste stemmen per categorie.

Je kan stemmen tot en met 20 oktober 2023. De winnaars van elke categorie worden daarna bekendgemaakt bij een awardshow op 23 oktober.

Author

Comments are closed.