Je schooltijd in Den Haag zit vol grappige gebeurtenissen, gekke streken en onvergetelijke vriendschappen. De redactie van indebuurt gaat terug in de tijd en wil samen met jou leuke herinneringen aan jouw middelbare schooltijd ophalen. 

Je schooljaren vormen een belangrijk deel van je leven. Ze zijn gevuld met talloze anekdotes. Welke herinnering schiet jou als eerste te binnen? Dit kan een grappige gebeurtenis zijn, een speciaal moment met een klasgenoot of een memorabel schoolactiviteit. Alles is welkom!

Deel jouw schoolanekdotes

Wil jij een trip down memory lane maken? Graaf in je geheugen, zoek die oude fotoalbums op en stuur ons je favoriete schoolanekdote. Dit kan je doen door je verhaal te mailen naar [email protected]. Vergeet niet erbij te vermelden wanneer het verhaal zich heeft afgespeeld en op welke middelbare school in Den Haag dit was. Heb je foto’s? Die ontvangen wij graag! Met bijhorende foto’s komt het verhaal helemaal tot leven. 

Laten we samen die goede oude tijd van onze schooljaren herbeleven. Wij kijken uit naar jullie verhalen!

Meer nieuws over Den Haag:

Comments are closed.