Misschien ken je OsteoHolland al van de vestigingen in Voorburg en Wassenaar. Deze gewaardeerde osteopathie-praktijk heeft sinds een paar maanden haar nieuwe locatie in Naaldwijk geopend, onder leiding van osteopaat Daan Koelemij. Ook hier is hun doel duidelijk. “Alleen de allerbeste kwaliteit zorg voor onze patiënten,” vertelt Sascha Bargi, co-eigenaar en osteopaat bij OsteoHolland.  

En dit doet OsteoHolland met een wetenschappelijke aanpak en een focus op persoonsgerichte zorg. Het deskundige team van osteopaten helpt hun patiënten met uiteenlopende behoeften, klachten en aandoeningen. Van hoofd- en nekpijn tot pols-, rug- en voetpijn, maar ook spijsvertering, darmproblemen, menstruatieklachten en blaasproblemen. Ook baby’s kunnen terecht in de praktijk, bij hulp bij voorkeurshoudingen, darmklachten, rusteloosheid en slaapproblemen.

Lees verder onder de foto >

Uitbreiding van het team

Naast de nieuwe locatie in Naaldwijk, is ook het OsteoHolland-team uitgebreid. Francisco Toscano werkt sinds kort met veel plezier op de locatie in Voorburg. Francisco is vloeiend in Engels, Duits en Spaans en brengt veel kennis en expertise mee met zijn diverse internationale achtergrond. Doordat hij in meerdere talen kan communiceren met patiënten, kan er nog een uitgebreidere zorg worden geleverd.

Francisco is een goede uitbreiding van het professionele team en helpt mee om de geboden zorg bij OsteoHolland naar het hoogste niveau te tillen en voor een breed publiek, met verschillende achtergronden en nationaliteiten, beschikbaar te maken.

De beste kwaliteit

De nieuwe locatie van OsteoHolland in Naaldwijk én de uitbreiding van het team in Voorburg zijn twee belangrijke mijlpalen binnen de missie van de organisatie om uitzonderlijke zorg te bieden.

“Binnen de osteopathie in Nederland zijn we een vak apart, we leren internationaal bij en delen deze kennis altijd graag met onze cliënten,” vertelt Sascha Bargi. “Als zorgverleners hebben wij een missie om mensen zo snel en zo goed mogelijk beter te maken. We begrijpen dat dit niet altijd kan, maar we zetten ons voor zoveel mogelijk mensen in om dit wel te bewerkstellen.”

Last van klachten? Maak een afspraak

Heb je pijn of ongemak en wil je eens kijken wat OsteoHolland voor jou kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak via de website, of via de mail of telefoon.

Comments are closed.