De politie is op zoek naar een chauffeur van een personenauto, die in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus in Utrecht is doorgereden na een aanrijding met een voetganger. Het slachtoffer liep zwaar beenletsel op. Volgens getuigen reed de chauffeur in een taxi.

Het 18-jarige slachtoffer stalde rond 01.00 uur ’s nachts haar scooter op de stoep nabij de bocht van de Weerdsingel. Volgens de politie stond ze daarbij zelf op de weg, omdat het betreffende voetpad smal is en op gelijke hoogte met de rijbaan ligt.

Tijdens het stallen van haar scooter, hoorde het slachtoffer een auto naderen. “De bestuurder reed haar aan en het slachtoffer voelde gelijk pijn aan één van haar benen. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat haar been was gebroken”, zegt de politie.

Twee passagiers De bestuurder van de auto is na het ongeval zonder te stoppen doorgereden. Volgens de politie gaat het gaat om een taxi, aangezien het voertuig was voorzien van blauwe kentekenplaten. “Een getuige heeft ook gezien dat er twee jongens uit de taxi stapten op de Bemuurde Weerd W.Z ter hoogte van nummer 4. Naar deze twee passagiers zijn wij specifiek op zoek”, zo besluit de politie.

Lees ook:

Man steelt taxi en ramt politieauto’s in Brussel Taxichauffeur krijgt fikse boete voor rijden zonder BCT

Author

Comments are closed.