Twee zelfrijdende taxi’s van autobedrijf Cruise zouden in San Francisco een ambulance hebben geblokkeerd, die op dat moment een zwaargewonde patiënt vervoerde. Dat blijkt uit een rapportage van de brandweer, dat door het Amerikaanse tijdschrift Forbes is opgevraagd. De zwaargewonde patiënt overleed later in het ziekenhuis. 

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.