Ben jij graag in de natuur? Dan zijn de huizen in dit lijstje waarschijnlijk iets voor jou. De onderstaande woningen hebben allemaal één ding gemeen: ze liggen dichtbij een Haags bos. Kijk je mee?

Laan van Poot

Gelegen op loopafstand van het Westduinpark en Kijkduin staat dit grote hoekhuis te koop. Het heeft zeven kamers en twee badkamers. De woning is hier en daar verouderd, maar met wat kleine aanpassingen en een likje verf kom je een heel eind.

Tortellaan

Met de Bosjes van Pex om de hoek kun je vanaf deze woning een heerlijke wandeling maken door de natuur. Verder is het appartement goed onderhouden, dus spullen inpakken en verhuizen maar!

Leidsestraatweg

Willem-Alexander en Maxima als buren? Het kan! Dit appartement naast paleis Huis ten Bosch heeft vanaf het balkon uitzicht op het Haagse bos en ook in het centrum ben je binnen vijf minuten.

Boslaan

Dit appartement aan de Boslaan heeft uitzicht op het Haagse bos en is geschrikt voor één persoon. Er moet nog het één en ander gebeuren aan de binnenkant, maar dan heb je wel een appartement op loopafstand van het bruisende centrum.

Gravin Jacobalaan

Villa-alert! Dicht bij landgoed Ockenburgh staat deze prachtige villa te koop. Voor je dagelijkse rondje hardlopen (of wandelen) kun je kiezen voor je achtertuin, het bos of het strand. Dat is toch ideaal?!

Vlaskamp

Tot slot in dit lijstje is deze woning nabij het centrum te koop. Het huis heeft een groot dakterras en je loopt vanuit het portiek zo het Haagse bos in. Verder is de woning neutraal gehouden, dus zou je met alleen meubels en spullen overbrengen al klaar kunnen zijn.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Comments are closed.