Wekelijks zetten we een asieldier in het zonnetje. De dieren bij het Haags Dierencentrum zijn namelijk allemaal hard op zoek naar een nieuw mandje. Deze week kater Xavie.

Xavie is een leuke jongen van 3 jaar oud. Hij zit graag bij je op schoot en een speelsessie wordt ook gewaardeerd. En tja… met eten doe je hem eveneens een groot plezier. Je moet met lekker eten wel opletten, want de onsjes komen er wel aan.

In een mandje in de tram

Xavie reed in  z’n eentje in een reismandje met wat voer, mee in de tram. Het eindpunt was het asiel, maar natuurlijk stopt het hier niet. Een gezellige familie met oudere kinderen en eventueel al inwonende katten, die nog een plekje over hebben kunnen zich melden. Xavie heeft graag twee toiletten, hij drinkt veel en plast daardoor ook meer. Momenteel staat hij op urinary brokjes.

Als je Xavie zijn definitieve, liefdevolle thuis kunt bieden, belooft dat het voor altijd is en samen met hem de balans vindt tussen lekker eten en gewicht, mail dan snel naar [email protected]

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.