Als je de Van Arembergelaan in Voorburg inrijdt hangt er op nummer 137 een oranje gordijn, maar dat is niet het enige kleurrijke aan dit huis. Hoewel je aan de buitenkant van de woning niet veel bijzonders ziet, valt van de binnenkant waarschijnlijk je mond open. Kijk je mee?

Heel oranje

Of de bewoner een supporter van het Nederlands elftal is of gewoon heel erg van de kleur oranje houdt weten we niet, maar we weten wel dat bijna heel het huis deze kleur heeft. De muren, de gordijnen, de meubels en zelfs de accessoires zijn oranje. De woonkamer heeft een ouderwetse gaskachel, een retro televisie en een typemachine. Ook de badkamer, de keuken, het toilet en zelfs het balkon hebben dezelfde kleur als een sinaasappel.

Marilyn Monroe

De kleur is niet het enige dat opvalt: in bijna elke kamer staan meerdere schilderen en foto’s van Marilyn Monroe. De kinderkamers, de sportruimte, de badkamer en het toilet zijn de enige ruimtes zonder. In de woonkamer hangen meer dan twintig portretten van de beroemdheid. Ook de slaapkamer hangt er vol mee en zelfs op het dakterras vind je een schilderij van het topmodel.

De tekst gaat verder onder de foto >

Foto: Funda

Eigen smaak

Uiteraard krijg je de schilderijen en meubels niet bij dit huis als je het koopt. Het is dan alleen een kwestie van een likje verf en meubels naar je eigen smaak neerzetten. Wat zal het er dan al anders uitzien! De keuken, het badkamerkastje en het toilet krijg je er wel bij.

De prijs

Voor deze Fundaparel betaal je 450.000 euro. Hiervoor krijg je 164 vierkante meter woonoppervlakte, vijf slaapkamers, een badkamer met een ligbad en een groot dakterras. Ook de locatie is erg fijn. Binnen tien minuten ben je in het hartje van Den Haag, in het centrum van Voorburg en ook station Laan van NOI is om de hoek.

Plaatjes kijken

Kan jij ook geen genoeg krijgen van dit huis? Bekijk dan hieronder nog meer plaatjes.

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.