Het is deze week (grotendeels) heerlijk weer. Je hebt vast genoten van het zonnetje, misschien heb je gesmikkeld van een ijsje. Kortom: het is tijd om je bezig te houden met de plannen voor kerst, want de Royal Christmas Fair komt er weer aan.

De Haagse kerstmarkt op het Lange Voorhout, de Royal Christmas Fair is dit jaar nog groter dan die van afgelopen jaar. Dus we maken je vast een beetje warm met deze agendatip voor december 2023.

Kerstmarkt in Den Haag

Het lijkt nog wat vroeg, maar de voorbereidingen voor de Royal Christmas Fair zijn alweer in volle gang lezen we op Facebook. De organisatie belooft ons een fijne kerst met maar liefst 17 dagen lang een kerstmarkt op het Lange Voorhout.

Van donderdag 7 tot en met zaterdag 23 december wordt het Lange Voorhout in Den Haag omgetoverd tot de Royal Christmas Fair. Tientallen kraampjes met lekkers zoals oliebollen en glühwein, maar ook kerstballen en andere leuke hebbedingetjes zijn straks te vinden op deze Haagse kerstmarkt, waar natuurlijk ook de Kerstman niet ontbreekt.

De toegang is gratis, net als de gezellige sfeer. Maar eerst nog even naar het strand…

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.