D66 heeft vragen gesteld over het Bredase leerlingenvervoer.Foto: Shutterstock/Makeda Art

Het leerlingenvervoer in Breda kent een moeizame start van het nieuwe schooljaar. Leerlingen worden te laat of in sommige gevallen zelfs helemaal niet opgehaald, zo stelt de lokale fractie van D66. Volgens de partij is de stroeve start te wijten aan personeelstekorten bij de vervoerder.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.