Nog één dag werken en dan is het eindelijk weekend! Heb je niks op de planning staan? Neem dan een kijkje in dit lijstje vol Haagse weekendtips. Je gaat uit je dak bij verschillende feesten of struint over een platenbeurs. Kijk je mee?

Platenbeurs

Vinyllovers kunnen zich zaterdag 2 september van 10.00 tot 17.00 uur laten gaan op de platenbeurs in Den Haag. Op het Lange Voorhout staan kramen vol plaatjes om tussen te snuffelen. Wie weet kom jij die ene plaat tegen waar je al zo lang naar op zoek was.

Embassy Festival

Nog een festival op zaterdag 2 september. Van 12.00 tot 20.00 wordt Lange Voorhout omgetoverd tot Embassy Festival. Tijdens dit gratis feest maak je kennis met muziek, dans en eten uit culturen van over de hele wereld. Er is een markt, een area voor kinderen en meerdere podia.

Tong Tong Fair

De Tong Tong Fair is er weer! Van 31 augustus tot 10 september is dit Indonesische foodfestival te vinden op het Malieveld in Den Haag. Op de Tong Tong Fair draait het om eten uit Zuidoost-Azië, maar op het festival kom je nog meer tegen. Theatermakers, dansers, muzikanten, fotografen, koks en schrijvers laten al het mooist van de Indonesische cultuur en geschiedenis zien.

Een dagkaart is verkrijgbaar vanaf 15 euro. Koop ze hier.

Zomerfeest Scheveningen

Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Donnie, Emma Heesters, Diggy Dex en Kris Kross Amsterdam: ze treden allemaal op tijdens het grootste strandfeest van Nederland op Scheveningen. Met uitzicht op de zee, voeten in het zand en een cocktail in de hand kan jij op zaterdag 2 september vanaf 13.30 uur heerlijk genieten op dit festival.

Tickets kosten 55 euro en je koopt ze hier.

Foux Festival

Foux Festival vindt zaterdag 2 september van 16.00 tot 0.00 uur plaats bij Beachclub Azorra in Scheveningen.De zomer zit er meteorologisch gezien op en dat betekent dat de laatste festivals van 2023 aanbreken. Ga nog één keer helemaal los op verschillende techno, house en dancemuziek.

Tickets kosten 26,50 euro.

 Friede Baby Sensory’s 1-Year Celebration

Kinderyoga, een workshop babymassage en een workshop borstvoeding geven: je kan het allemaal proberen tijdens het evenement van Baby Sensory Den Haag.  Dit bedrijf leert je hoe je de zintuigen van je baby prikkelt. Dit doet Baby Sensory Den Haag met onder andere muziek, een poppenshow, spelletjes en massages. Op zaterdag 2 september bestaat Baby Sensory één jaar en dat wordt gevierd in het Kunst & Kids Café.

Let op! De meeste activiteiten zijn gratis, behalve sommige workshops. Check daarom goed de website en schrijf je in als je wil deelnemen.

Comments are closed.