Op zaterdag 23 september is er een dag lang heel wat anders te horen dan het gebulder van golven en gekrijs van meeuwen: maar liefst 35 koren komen dan samen voor het Korenfestival Zingen aan Zee.

Van pop tot rock en van folk tot shanty; koren zingen écht niet alleen in de kerk. Alle genres (ook gospel) komen voorbij tijdens dit muzikale festival.

Zingen aan Zee

Zaterdag 23 september is de zesde editie van het grootste korenfestival ‘Zingen aan Zee’ te bekijken en te beluisteren op Scheveningen. 35 koren, 1.500 artiesten op 12 verschillende podia, workshops én masterclasses; alles is gratis te beleven van 12.00 tot 17.00 uur.

Op Scheveningen Dorp is de kern van de festiviteiten te vinden, maar de podia zijn te vinden aan de Keizerstraat, Jurriaan Kokstraat (Bethelkerk) en Scheveningseweg. Toegang is gratis. Kijk voor het hele programma op de website.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.