Spelen in grote opblaasbare ballen en op springkussens is heus niet alleen voor kinderen. Dat bewijst Bounce Valley. Sinds 26 augustus 2023 is de nieuwste vestiging in Delft geopend.

Aan de Kleveringweg 5, op nog geen half uurtje rijden of treinen van Den Haag, zit de nieuwste vestiging van het luchtkussenpark. Je kon al naar Zoetermeer en Rotterdam om het kind in je naar boven te laten springen. In Delft doen ze er een schepje bovenop: zaterdagavond is het namelijk adults only. Check de video hieronder en krijg vast een idee hoe Bounce Valley Delft eruitziet.

Lees verder onder de video >

Hop naar Delft

Zegt Bounce Valley je niets? Het zal je niets verbazen dat hier heel veel te springen valt. Met een wipe-out, glijbanen, klimmuren en spellen kun je je hier uren vermaken. Dus trommel je vrienden, clubgenoten of collega’s op en hop, naar Delft!

In dit paradijs vol opgeblazen vertier voel je je weer even kind. Natuurlijk zijn kinderen ook welkom. Bounce Valley is dé plek voor een kinderfeestje, maar ouders hebben hier ook de tijd van hun leven. Het luchtkussenpark is leuk voor alle leeftijden.

Lees verder onder de foto >

Kom springen in Delft | Foto: Bounce Valley

Springen zonder kleine kinderen

Op zaterdagavond hoef je niet bang te zijn dat je over kinderen struikelt bij Bounce Valley in Delft. Vanaf 18.30 uur is de zaal dan enkel open voor mensen van 16 jaar en ouder.

Maak je zaterdagavond helemaal af met een van de arrangementen. Voor 25 euro mag je bijvoorbeeld de hele avond bouncen, krijg je twee drankjes én eet je onbeperkt pizza. Dan wordt het echt een feestje!

Lees verder onder de foto >

Kom springen in Delft | Foto: Bounce Valley

Het perfecte feestje

Eigenlijk is Bounce Valley de perfecte plek voor een feestje. Of het nu om teambuilding, een verjaardag of een vrijgezellenfeest gaat: leuker wordt het niet. Maak het spetterende uitje compleet met een arrangement en reken maar dat dit jullie bij zal blijven. Je bent natuurlijk ook welkom om gewoon een uurtje – of twee of meer – te komen springen.

Bounce Valley Delft zit aan de Kleveringsweg 5, tegenover de McDonald’s en je parkeert gratis voor de deur. De locatie is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is Bounce Valley tot 21.00 uur geopend. Tijdens vakanties mag je ook op maandag en dinsdag van 10.00 uur tot 18.00 uur komen springen.

Author

Comments are closed.