Welkomstbord gemeente Noordwijk. Foto ter illustratie.Foto: Shutterstock/Patrick Herzberg

Het leerlingenvervoer in Noordwijk kent een stroeve start van het nieuwe schooljaar. Dat stellen de lokale fracties van GroenLinks en het CDA. Volgens beide partijen heeft de moeizame start te maken met ‘inregelproblemen’, die vooral opdoemen tijdens de opstartfase van een nieuw schooljaar. 

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.