Of het nou bloedheet is of miezert; het strand én de restaurants en winkeltjes op Kijkduin zijn altijd een goed idee. Maar wat kost parkeren op Kijkduin? Wij zetten het op een rijtje.

Het handigst is om op de fiets of met het OV naar het strand in Den Haag te gaan. Je fiets kun je gratis parkeren. Toch met de auto naar badplaats Kijkduin? Hier een aantal parkeertips van de redactie:

Hoe bereik je Kijkduin?

Naar het strand van Kijkduin? Navigeer dan naar: Deltaplein. Vanaf de snelweg volg je Den Haag Zuid, je rijdt over de N211, de Lozerlaan en over de Kijkduinsestraat zo rechtdoor naar het strand. Liever naar Scheveningen? Klik hier voor informatie over het parkeren daar.

Gratis parkeren dichtbij het strand van Den Haag

Op de middenberm van de Kijkduinsestraat kun je gratis je auto kwijt. Zorg wel dat je vroeg bent, want deze plekken zijn op mooie dagen al snel gevuld. Verder kun je langs de weg aan de Machiel Vrijenhoeklaan gratis parkeren.

Kijkduinsestraat. Foto Google

Kijk op de volgende pagina voor meer parkeertips

Gratis parkeerterrein Kijkduin

Aan de Zandvoortselaan, achter het NH hotel is een gratis parkeerterrein en aan de Machiel Vrijenhoeklaan is ook een terrein om de auto gratis te parkeren.

Parkeerterrein Zandvoortselaan, Kijkduin. Foto Google

Kijk op de volgende pagina voor meer parkeertips

Parkeergarage Kijkduin

Onder het Deltplein is een nieuwe parkeergarage gebouwd. Een deel daarvan is voor de bewoners van de nieuwe appartementen en een deel voor de badgasten. Een plekje kost 1,75 euro per half uur, 3,50 euro per uur en 25,- voor een dagkaart. De eerste anderhalf uur parkeren is gratis.

Parkeergarage Kijkduin Deltaplein. Foto indebuurt

Kijk op de volgende pagina voor meer parkeertips

Op de fiets naar Kijkduin

Sta je liever niet in de file? Geen zin om uren te zoeken naar een parkeerplek? Ga lekker op de fiets! In de middenberm aan de Kijkduinsestraat kun je je tweewieler kwijt en bij het winkelcentrum. Je kunt ook nog een stukje door de duinen fietsen naar Strandslag 2. Daar zijn ook strandtenten en kun je heel dichtbij het strand de fiets stallen.

Kijkduin februari 2021. Foto indebuurt

Kijk op de volgende pagina voor informatie over het OV

Met de bus naar het strand

Is fietsen voor jou geen optie? Dan zou je ook nog met het ov kunnen. Bussen 26 en 24 rijden naar Kijkduin. Er is een halte aan het Deltaplein en een aan de andere kant van het winkelcentrum aan de Hoek van Hollandlaan. In de zomer rijdt ook bus 23 naar Kijkduin.

Bushalte Kijkduin. Foto Google

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.