Connexxion Taxi Services heeft de aanbesteding van de Regiotaxi in Noordoost-Brabant gewonnen. Dat meldt Collectief Vervoer Regio Brabant-Noordoost (GR-KCV) op TenderNed. Met het binnenslepen van deze opdracht is Connexxion verantwoordelijk voor het beheren van het regiotaxi-systeem voor in totaal twaalf gemeenten en de provincie Noord-Brabant.

Met het winnen van deze aanbesteding wordt Connexxion verantwoordelijk voor de uitvoering van de OV-Regiotaxi en de Wmo-Regiotaxi. De opdracht kan drie keer met één jaar verlengd worden. “De aanbestedende dienst kan besluiten om deze drie jaar, of delen daarvan, samen te voegen in een besluit tot verlenging”, zegt GR-KCV daarover. “De verlengingen samen zullen niet langer dan drie jaar zijn.”

In totaal hebben vier bedrijven zich ingeschreven voor deze opdracht. GR-KCV keek tijdens de aanbestedingsprocedure vooral naar de kwaliteit van het vervoer. Hier werd door de vervoersorganisatie voor maar liefst 60 procent naar gekeken, terwijl de prijs voor maar 40 procent meewoog. De overeenkomst werd op 10 juli beklonken.

Lees ook:

Gemeente Zoetermeer start marktconsultatie leerlingenvervoer Leerlingenvervoer Nuenen opnieuw naar Van der Zanden

Author

Comments are closed.