Vind jij alleen sporten ook zo saai? Probeer dan eens een groepsles in Den Haag. Er zijn vaak meerdere lessen per dag op verschillende tijdstippen. Even een uurtje knallen en dan thuis neerploffen op de bank. Klinkt dat niet heerlijk? De onderstaande gyms in en rond Den Haag hebben een divers aanbod aan sportlessen, die ze aanbieden voor een vaste prijs.

SportCity

SportCity is een sportschool met een breed assortiment aan sportlessen. De Verheeskade, de Bezuidenhoutseweg, de Loosduinseweg, het Kleine Loo, het Haags Kwartier, de Oude Middenweg, de Tjalie Robinsonduin en de Jaap Edenweg: van deze sportschool zijn er meerdere filialen verspreid in en rond Den Haag. In de ochtend, middag en avond biedt deze gym veel verschillende sporturen aan. Ze geven onder andere Les Mills Bodypump, bootcamp, bodyjam, pilates en yoga. Je kan hier onbeperkt lessen volgen vanaf 24,99 euro per maand.

Voor meer informatie klik hier.

SportCity Den Haag

Verheeskade 105, 2521 DD Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Active Ladies

Ben jij een vrouw die liever niet sport waar mannen bij zijn? Dan moet je eens een kijkje nemen bij sportschool Active Ladies. Deze ladies only gym heeft veel verschillende lessen voor en door vrouwen. Voor een tweejarig abonnement betaal je 44,50 euro per maand. Hiervoor kan je onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen. Active Ladies biedt onder andere BRN, xcore, pilates en bodyjam aan.

Voor meer informatie klik hier.

The Fitness House

Voor 45 euro per vier weken sport je bij The Fitness House onbeperkt. Je kan gebruik maken van de fitnessapparaten, maar ook van de vele sportlessen die ze aanbieden. Xcore, step en RPM zijn enkele uren die ze aanbieden. De sportschool zit aan de Laan van Nieuw Oost Indië en groepslessen bieden ze zowel ’s ochtends als ’s avonds aan.

Voor meer informatie klik hier.

The Fitness House

Laan van Nieuw Oost-Indië 27, 2593 BJ Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Max Health Club

Max Health Club aan de Westvlietweg stijgt in prijs ver boven de bovengenoemde sportscholen uit. Je betaalt hier namelijk 82,50 per vier weken voor een tweejarig abonnement. Hiervoor mag je onbeperkt fitnessen, onbeperkt groepslessen volgen, je mag je kind naar de ingebouwde crèche brengen en je mag gebruik maken van het zwembad en de wellness. Het is je geld dus wel dik waard, toch?

Lees hier meer.

BigGym

BigGym aan de Loosduinseweg heeft veel verschillende lessen. Booty, boxing en zumba zijn voorbeelden van wat ze aanbieden. Wat opvalt bij deze gym is dat er veel lessen in de ochtend en avond zijn. Zo kan je per dag kijken welke tijd en welke les het beste in jouw rooster past. Voor 25 euro per maand sport je hier onbeperkt.

Een lidmaatschap afsluiten doe je hier.

Basic-Fit

Basic-Fit is een sportschool die bij de meeste mensen wel bekend is, maar wist je dat je hier ook groepslessen kunt volgen? Ze maken gebruik van virtuele- en live lessen. In Den Haag zitten maar liefst acht Basic-Fit filialen, namelijk aan het Zuiderpark, het Stationsplein, de Sylvain Poonsstraat, de Werf, de Noordweg, de Grote Marktstraat, de Kiekendiefstraat en de Gevers Deynootweg. Vanaf 24,99 euro per maand kan je hier onbeperkt groepslessen volgen en gebruik maken van de fitnessruimte.

Voor meer informatie klik hier.

Basic-Fit Sportschool Zuiderpark

Meester P. Droogleever Fortuynweg 99, 2544 EH Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.