Lekker griezelen, daar houden we toch van!? Binnenkort kan het, want er komt een gaaf feest in de Grote Kerk in de sfeer van… halloween!

Trek je bloederige trouwjurk of je rol pleepapier (voor je mummie-outfit) maar uit de kast, want er komt een heel groot halloweenfeest naar Den Haag.

Griezelig dansen

Op zaterdag 28 oktober vanaf 17: 00 uur kun je in je mooiste outfit los op lekkere muziek met al je (nieuwe) vrienden. De DJ draait een mix van r&b, Hiphop, 80s/90s/00s en (house)classics en de bars zijn goedgevuld. Dat kan alleen maar leuk worden toch?

Het feestje begint op tijd en is ook op tijd (23: 00 uur) weer afgelopen zodat je de volgende dag weer keurig kunt verschijnen aan het zondagse ontbijt. Er is ‘natuurlijk’ ook een dresscode. Kom is je mooiste Halloween outfit en vooral niet in je gewone kloffie, aldus de organisatie

 Kaarten voor de spookachtige feest koop je voor 32,50 euro op de website van het evenement.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.