Het verhuizen naar een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen. Zo ligt er vaak al een splinternieuwe vloer in, zijn de muren net droog van het stuken en zien de keuken en badkamer eruit alsof ze zo uit de woonboulevard over zijn genomen. Kijk je mee naar deze Haagse nieuwbouwwoningen?

Westmadeweg

Deze in 2021 gebouwde eengezinswoning ligt in de wijk Kraayenstein en Vroondaal. Het lijkt op een grachtenpand, maar dan net even iets nieuwer. Met Kijkduin, landgoed Ockenburgh en verschillende uitvalswegen om de hoek woon je hier heerlijk centraal.

Abdis Heilwichstraat

Word jij de eerste bewoner van deze twee-onder-een-kapwoning in het Uithofpark? Alles aan dit huis is splinternieuw. Het enige wat je nog hoeft te doen is een tuin aanleggen en je meubels neerzetten.

Zodiakplein

Dit in 2022 gebouwde appartement in de wijk Binckhorst heeft veel lichtaanval, ruime kamers, twee badkamers, drie slaapkamers, een keuken met een kookeiland en een balkon met uitzicht op het water. Dat klinkt toch top?!

Nannie van Wehlstraat

Bij dit nieuwbouwhuis hoef je niet bang te zijn voor hoge energiekosten. Met maar liefst achttien zonnepanelen, een lucht- en warmtepompinstallatie en triple glas is dit huis hartstikke energiezuinig. Het is gebouwd in 2021 en klaar voor een nieuwe bewoner.

Dagpauwooglaan

Grote gezinnen opgelet! In de wijk Ypenburg staat een familiewoning te koop voor 750.000 euro. Het heeft maar liefst zes slaapkamers en drie badkamers. De keuken heeft een opvallende look, één van de badkamers heeft een losstaand ligbad en er is een grote achtertuin aan het water.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Comments are closed.