De boekingsstop die vorig jaar september voor de Regiotaxi Utrecht is ingesteld, heeft effect gehad. Dat stelt het college van Gedeputeerde Staten in een rapportage aan de Provinciale Staten. Hoewel de problemen die ten grondslag lagen aan de boekingsstop zijn opgelost, is dat effect nog niet terug te zien in de cijfers.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.