In het asiel wachten een hoop honden en katten op een baasje. Ook bij het Haags Dierencentrum. Wekelijks stellen we een lief huisdier aan je voor dat graag met je meegaat naar huis. Deze week poes Ockie.

Daar was ze dan, ze werd bij het asiel bezorgd door een lieve mevrouw, omdat deze rode dame al een aantal dagen in haar eentje in de buurt rondliep. Niemand bekommerde zich om haar.

Lief en pittig

Ze kreeg de naam Ockie en gaandeweg hebben we haar leren kennen als een lief en pittig poesje. Ze is dol op buiten zitten, dus met een afgezet balkon maak je haar heel blij.  Voor haar zoeken we een lieve familie evt. met oudere kinderen. Ze kan namelijk tijdens het spelen wel eens spel agressie vertonen.

Haar nieuwe mensen hebben ervaring met katten, om dit goed te kunnen begeleiden. Ockie wil graag de enige viervoeter zijn in huis, van andere katten raakt ze gestrest.

Ockie is een lief poesje dat snakt naar een goed en gezellig thuis. Haar leventje begon niet zo geweldig, wie gaat ervoor zorgen dat zij een prachtig en liefdevol poezenleven krijgt? Met veel aandacht, liefde, speelsessies en lekker eten? Meld je snel op [email protected] met informatie en je telefoonnummer. Ockie wacht op je.

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.