Voer voor de hond , een krabpaal voor de kat of sprinkhanen voor je baardagame: het is allemaal nodig om jouw dier gelukkig te maken,. Maar waar in Den Haag koop je al die dierenproducten eigenlijk? Je kan naar een tuincentrum, een dierenwinkel of gewoon de Action. Hieronder lees je meer over winkels die dierenspullen verkopen.

Avonturia

Dit lijstje begint met de grootste dierenwinkel van Den Haag én van heel Nederland. Avonturia aan de Kerketuinenweg is een bekend begrip bij vele Haagse huisdiereigenaren. Met een groot assortiment aan exotische dieren voelt deze dierenwinkel eerder als een uitje dan boodschappen doen voor je dierlijke maatje. Daarnaast verkoopt de winkel ook veel voor honden, katten, knaagdieren en ze hebben zelfs een woonafdeling.

Avonturia de Vogelkelder

Kerketuinenweg 3, 2544 CV Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

De Zwarte Vogel

De echte Haagse duivenmelkers kennen deze winkel als de beste: de Zwarte Vogel. Al meer dan 40 jaar verkoopt deze familiezaak alle spullen die je kunt bedenken voor duiven. Binnen in de winkel zie je meer dan vijftig doffers en duiven op een rijtje zitten in nette hokjes. De winkel verkoopt naast deze vogels ook voer, supplementen en hokken. De mensen achter de kassa hebben veel verstand van duiven en kunnen je goed adviseren.

de Zwarte Vogel

Mangaanstraat 20, 2544 DW Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Dierenspeciaalzaak Zandvliet

Aan de Thomsonstraat vind je dierenspeciaalzaak Zandvliet. De winkel verkoopt alles voor katten, honden, konijnen, hamsters en vogels. Is een product niet op voorraad in de winkel of ga je liever niet de deur uit? De zaak heeft een online webshop waar je gemakkelijk al je dierenspullen kunt bestellen.

Dierenspeciaalzaak Zandvliet

Thomsonlaan 98, 2565 JG Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Action

Spullen voor je huisdier kunnen aardig duur zijn, maar bij de Action valt dit reuze mee. Ze verkopen voer voor honden, katten, vogels en knaagdieren. Daarnaast hebben ze benches, voederbakjes, manden, riemen en nog veel meer. De kwaliteit is waarschijnlijk iets minder goed dan bij een dierenwinkel, maar het kost ook allemaal geen drol. Een goede oplossing voor mensen die wat krapper zitten, maar hun diertje wel het allerbeste gunnen.

Action Turfmarkt

Turfmarkt 133, 2511 DP Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Intratuin ’s Gravenzande

Ook Intratuin heeft een speciale afdeling voor onze harige (en minder harige) vriendjes. Vogelkooien, een hamsterrad, hondenspeeltjes en zelfs paardenspullen: deze winkel verkoopt het allemaal. Heb je nog geen huisdier, maar wil je er wel één? Intratuin verkoopt ook hamsters, cavia’s, konijnen, vogels en vissen. En het allerhandigste is dat je je tijdens je aankoop kan laten adviseren over welke spullen je erbij moet nemen om het dier optimaal te kunnen verzorgen.

Nog meer dierenwinkels

De hierboven genoemde winkels zijn echt niet de enige in Den Haag die dierenproducten verkopen. Zo heb je nog Pets Place, DiervanNu en nog veel meer. Benieuwd welke dierenwinkels er nog meer zijn in onze stad? Klik dan hier.

Julie Otten

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.