Scholen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het soepel laten verlopen van het leerlingenvervoer. Dat schrijft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) in een brochure. Deze brochure bevat praktische tips over hoe scholen het leerlingenvervoer een handje kunnen helpen.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.