2023 halfjaarcijfers van Royal Schiphol Group

Samenvatting

Schiphols eerste zes maanden markeerden het begin van een keerpunt voor passagiers, medewerkers en de toekomstplannen van de luchthaven. Passagiers hadden weer een goede reiservaring en Schiphol intensiveerde de plannen om arbeidsomstandigheden te verbeteren. Een andere belangrijke ontwikkeling in de eerste zes maanden is het 8-puntenplan dat Schiphol presenteerde om de luchthaven stiller, schoner en beter te maken. Het netto onderliggend resultaat van Royal Schiphol Group is 44 miljoen euro voor het eerste halfjaar van 2023. De passagiersaantallen nemen toe ten opzichte van vorig jaar, maar ondanks dat is de business area ‘aviation’ verlieslijdend door hogere operationele kosten.

nps score 2019-2023 NL

*Geen data tussen maart en juli 2020 vanwege coronamaatregelen

Author

Comments are closed.