Traditioneel of eigentijds – bij Unique Bridal ben je aan het juiste adres voor trouwjurken. Passie, deskundigheid en gastvrijheid zijn de kernwaarden van de bruidswinkel in Den Haag aan de Javastraat 98. De passie van eigenaresse Shahla is het blij maken van bruiden. Als bride to be haal je hier dé bruidsjurk die perfect is voor jou.

In 2003 begon de eigenaresse met een atelier aan huis. Inmiddels zit Unique Bridal al zo’n tien jaar in een prachtig winkelpand. Met een oppervlakte van 300 vierkante meter en een collectie van dik zeshonderd trouwjurken kom je in een bruidsparadijs terecht.

De perfecte trouwjurk vinden

Unique Bridal is daardoor hét startpunt voor de zoektocht naar de perfecte trouwjurk (of pak!) voor jouw bruiloft. Het belangrijkste voor het team is dat jíj gelukkig bent. Aan bijna elke wens kunnen de ervaren bruidsstylisten en coupeuses wel voldoen.

De aanpak van het team is persoonlijk: de eerste stap is jou, jouw bruiloft en jouw wensen leren kennen. Samen ga je op zoek naar de perfecte jurk voor jouw dag. Die gemoedelijkheid is voelbaar in het team en naar de klanten toe. Je gaat hoe dan ook met een goed gevoel de deur weer uit.

Lees verder onder de foto >

Aan de Javastraat waan je je al in een sprookje | Foto: Unique Bridal

Van kennismaking tot bruiloft

De eerste stap is dus de kennismaking tijdens de intake. Daarna pas je een aantal jurken en kies je de jurk waar jij verliefd op wordt. Unique Bridal bestelt de jurk voor je. Drie maanden voor de bruiloft kom je langs aan de Javastraat om hem af te spelden, waarna het atelier aan de slag gaat om de jurk volledig (voor jou) op maat te maken. Twee weken voor de bruiloft haal je je jurk op. Je gaat pas weg als de jurk per-fect zit!

Diana Vanmarcke werkt bij Unique Bridal en vertelt: “Geen bruid gaat hier weg als de jurk niet goed is. Dat is de passie voor het vak die iedereen hier heeft. De eigenaresse zal ook eerlijk zijn over wat je misschien beter zou staan.”

Lees verder onder de foto >

Het team in Den Haag staat voor je klaar | Foto: Unique Bridal

Alles op alles voor die droomjurk

Dat ze bij Unique Bridal hart voor het vak hebben is duidelijk. Dat merken de klanten ook en die zijn daar erg over te spreken. Niet heel lang geleden was er nog een klant die niet beter geholpen had kunnen worden.

Diana: “Vrijdags belde ze in paniek op: ze had een jurk, maar die was helemaal niet goed. De volgende ochtend is een collega naar Duitsland gereden om een jurk op te halen die ze ’s middags liet afspelden bij ons. Het atelier ging er in het weekend mee aan de slag, dinsdag haalde ze de jurk op en woensdag trouwde ze in haar droomjurk.”

Ben je ook op zoek naar jouw trouwjurk? Maak dan een afspraak bij Unique Bridal in Den Haag. Geen bruiloft op de planning, maar wel nieuwsgierig? Online zie je de collectie van trouwjurken die de winkel biedt.

Author

Comments are closed.