Als echte inwoner ken je de stad natuurlijk op je duimpje. Althans, dat zou je zeggen, toch? Maar weet jij alle speelplekken te vinden in Den Haag? Na het lezen van dit artikel wel!

Je kent misschien wel het Apenbos in Bosjes van Poot, maar wist je bijvoorbeeld ook dat in de Rozemarijnstraat een speelplek te vinden is?

Buitenspeelkaart

Misschien ben je zelf al lang niet meer in een speeltuin geweest, maar is het handig om wat nieuwe speelplekken te ontdekken voor je (klein)kinderen. Of voor het kind in jezelf natuurlijk! Op deze kaart vind je alle speelplekken, sportplekken en natuurlijke speelplekjes van Den Haag. Ken jij ze allemaal?

De buitenspeelkaart is een initiatief van bureau Speelplan in samenwerking met deelnemende gemeenten.

Speeltips

Stel dat je genoeg hebt geschommeld, genoeg klimrekken hebt beklommen of gewoon klaar bent met speeltuinen, dan kun je je ook goed vermaken met deze leuke buitenspeeltips voor alle seizoenen. Heb je gewoon geen zin om te spelen, dan kun je altijd nog naar de kinderboerderij. Veel plezier!

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.