Als echte inwoner wil je natuurlijk zo veel mogelijk leuke nieuwtjes lezen over jouw stad. Dan ben je bij indebuurt aan het juiste adres. Wil jij niets missen van indebuurt, check dan dit artikel!

In dit artikel lees je hoe jij als eerste op de hoogte bent van de leukste Haagse nieuwtjes.

Hotspotalert

Een nieuw restaurant, een gerestyled café of een pop-upbar: in Den Haag gebeurt er veel op horecagebied. Wil jij als eerste weten welke nieuwe plek de place to be is? Schrijf je dan in voor het hotspotalert!

Restaurant Moya.Foto indebuurt

Volg ons op Facebook en Instagram

Je vindt indebuurt natuurlijk ook op Facebook en Instagram. Like onze pagina’s en je krijgt gratis en voor niets onze artikelen op jouw tijdlijn. Scrollen maar!

Skyline Den Haag. Foto indebuurt

Nieuwsbrief

Een andere optie om van al het Haagse nieuws op de hoogte te blijven, is door je te abonneren op de nieuwsbrief. Je kan kiezen tussen een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. In de wekelijkse nieuwsbrief verzamelt de redactie de belangrijkste artikelen van afgelopen week. Je aanmelden voor (een van) de twee nieuwsbrieven doe je hier.

Foto: indebuurt

indebuurt als app op je telefoon

Last but not least: zet indebuurt als ‘app’ op je telefoon. Klinkt misschien lastig, maar is het zeker niet. In onderstaand artikel lees je hoe je binnen 2 minuten de website als ‘app’ op je telefoon zet. Ideaal!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

koningsdag den haag 2023

Anderen lezen nu

Koningsdag 2024: alles over de vrijmarkten in Den Haag

Lees meer

Author

Comments are closed.