Wat is er leuker dan een filmavondje met iemand waar je het gezellig mee hebt? Precies! een filmavondje in de openlucht! Dat kan bij de Koninklijke Buitenbioscoop en wij geven kaarten weg!

Van woensdag 13 tot en met zondag 17 september kun je dagelijks om 18: 00 uur en 20: 30 uur een koninklijke film bekijken in de Haagse binnenstad. Bij de buitenbioscoop naast de Waalse Kerk vlakbij Paleis Noordeinde kun je romantisch genieten van een film én een drankje voor 9,20 euro. Maar gratis kan ook, want bij indebuurt kun je kaarten winnen.

Buitenbios

Naast de Waalse Kerk kun je in september genieten van de buitenbios. Met iedere dag om 18: 00 uur een koninklijke familiefilm zoals The Lion King of Corgi en om 20: 30 uur een film voor volwassenen zoals The King of Pop’s Elvis Blue Hawaï, Zwartboek of Grace of Monaco. Er zijn per film slechts 50 kaarten te verkrijgen via de website, maar indebuurt geeft twee maal twee kaarten weg.

Winnen

indebuurt heeft 2 x 2 vrijkaarten beschikbaar voor The Lion King op donderdag 14 september om 18.00 uur. Laat hieronder je gegevens achter en wie weet zit jij straks lekker te genieten van deze leuke film. Meedoen aan deze winactie kan tot woensdag 6 september.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Author

Comments are closed.