Van een ruime woonboot tot een goed onderhouden appartement: er staan meerdere huizen op Funda die rond de 200.000 euro kosten, en die wil je zien. Hoewel twee ton veel geld is, kost een woning tegenwoordig gerust twee tot drie keer dit bedrag. De huizen in dit lijstje zijn perfect voor beginners of voor mensen die simpelweg niet de hoofdprijs willen betalen voor een woning. Kijk je mee?

Troelstrakade

Dit appartement in de wijk Moerwijk-Noord is klaar voor een nieuwe bewoner. Het is keurig onderhouden en dat heeft veel voordelen. Zo hoef je niet meer te verven en ben je met alleen je meubels neerzetten al klaar. Dat is nog eens makkelijk!

Zoutmanstraat

Dit volledig gerenoveerde appartement is ideaal voor studenten of alleenstaande mensen. Met een splinternieuwe vloer, keuken en badkamer kan jij hier heerlijk genieten van het op jezelf wonen. Alles ziet er tiptop uit: je hoeft de boel alleen nog maar in te richten.

Regentesselaan

Studenten en alleenstaande mensen opgelet! Er staat een kamer op Funda die erg karakteristiek is. Een haard met een schouw, ornamenten aan het plafond en ramen van glas-in-lood: deze kamer lijkt alles te hebben. Nou, niet alles. Het heeft een eigen badkamer en toilet, maar de keuken deel je met de andere bewoners van het gebouw.

Gerard Kellerstraat

Aan dit huis in de wijk Laakkwartier-Oost moet nog het één en ander gebeuren. Het is verouderd en het kan wel een grote schoonmaak gebruiken. Met een pot verf en een heggenschaar kom je waarschijnlijk al een heel eind.

Troelstrakade

Altijd al gedroomd van wonen op een boot? Dan is dit je kans, want woonschip ‘Mazzel’ in de wijk Groente- en Fruitmarkt staat te koop. Het Zuiderpark ligt op loopafstand van het schip en ook voor je boodschappen hoef je niet ver te reizen, want de Haagse Markt is om de hoek.

Van Maanenkade

Nog een woonboot, dit keer in de Rivierenbuurt-Zuid. Het heeft een ligbad en verder is het wat verouderd. De huidige bewoners hebben hun stekje erg volgebouwd, dus met een blikje verf, een stofzuiger en wat nieuwe meubels ziet het er waarschijnlijk al heel anders uit.

Van Musschenbroekstraat

Deze woning staat in de Noordpolderbuurt in de wijk Laakkwartier. Het is dicht bij het centraal station, het centrum en verschillende uitvalswegen. Het appartement ziet er gelikt uit en je kan er zo intrekken. Ideaal!

Isabellaland

Een nieuwe keuken, een nette vloer en een uitzicht over veel groen: dat krijg je allemaal bij dit huis in de wijk Landen. Het appartement is licht door de vele ramen en op het ruime balkon kun je in de zomer heerlijk vertoeven.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Comments are closed.