Haarlemse taxichauffeurs gaan naar alle waarschijnlijkheid toegangswegen blokkeren richting Circuit Zandvoort.Foto: Shutterstock/kivnl

Boze Haarlemse taxichauffeurs gaan naar alle waarschijnlijkheid de verkeersstroom naar de Formule 1 in Zandvoort blokkeren. Dat laat Salim Belgnaouï, woordvoerder namens zo’n 150 chauffeurs, weten tegenover het Noordhollands Dagblad. Volgens Belgnaouï is de kans op een blokkade voor 99,9 procent zeker. 

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.