Een bericht waarvan je denkt; dat heb ik toch al gelezen!? Inderdaad; dik twee jaar geleden was het plan er al om de ondergrondse fietsenstalling bij Centraal Station tijdelijk te sluiten voor het bouwen van woontorens. In oktober gaat het dan toch écht gebeuren.

Dat er twee gebouwen bovenop de nieuwe fietsenkelder bij Den Haag CS komen wisten we al. Die bouw lijkt nu eindelijk van start te gaan. Echter moet de fietsenstalling daardoor maar liefst vijftien maanden dicht om veiligheid te garanderen tijdens de bouw.

Stalling

De hypermoderne ondergrondse fietsenstalling, met 8.500 plekken onder het Koningin Julianaplein, gaat vanaf 1oktober dicht. Als alles meezit moet de fietsenkelder in december 2024 weer gedeeltelijk open gaan voor het stallen van je stalen ros.

Staat jouw fiets nu nog in de stalling? Zorg dan dat je die uiterlijk op zondag 1 oktober 20.00 uur weghaalt. Fietsers kunnen hun fietsen voorlopig stallen in de buurt van Den Haag Centraal, namelijk in de fietsflat aan de Rijnsstraat of in de stalling aan de Anna van Buerenstraat. 

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.