De schoolvakantie zit er weer op en dat betekent schoolspullen inslaan! Misschien heb je al een heleboel gekocht, maar weet je zeker dat je alles hebt? Hierbij een lijstje met een aantal Haagse winkels waar je schoolbenodigdheden kunt halen.

Hema

De meeste scholieren weten dat je voor een nieuw schrift, kaften, pennen of een agenda bij de Hema moet je zijn. Elk jaar heeft de winkelketen nieuwe printjes en het allerleukst is misschien nog wel dat ze allerlei bijpassende spulletjes hebben. Zo kan je heerlijk mixen en matchen. Dit jaar is er bijvoorbeeld een set met madeliefjes en een set met blauw reliëf. Ook leuk: veel artikelen kosten rond de vijf euro, dus je loopt hier voor relatief weinig geld met een tas vol naar buiten lopen.

Hema Grote Marktstraat

Grote Marktstraat 57, 2511 BH Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Paagman

In Den Haag zitten meerdere vestigingen van de boekenwinkel Paagman. Je kan er terecht voor boeken, maar ze verkopen ook schriften en andere kantoorartikelen. Een chic aantekeningenboekje kan soms inspirerend zijn en op zijn tijd een boek lezen kan ook geen kwaad. Misschien moet jij wel een boekverslag schrijven of heb je dit jaar mondelingen. Dan is Paagman the place to be.

Paagman centrum

Lange Poten 41, 2511 CM Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

TK Maxx

Je moet al je spullen natuurlijk ook kunnen vervoeren naar de klas. Hiervoor is TK Maxx een perfecte winkel. Rugzakken, schoudertassen, kleine tasjes: alles van de beste merken tegen een klein prijsje. De winkel staat erom bekend oude collecties te verkopen van bekende merken. Dus wie weet vind jij in de winkel wel een Ted Baker tas voor minder dan 30 euro. Naast schooltassen hebben ze ook veel keuze aan andere schoolartikelen.

TK Maxx

Grote Marktstraat 171-175, 2511 BJ Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Berlage Kantoor en Kado

Van een tas tot een broodtrommel en van een schrift tot kleurpotloden: Berlage Kantoor en Kado in de Prinsenstraat heeft echt alles. In principe zou je dus naar deze zaak kunnen gaan, alles kunnen pakken wat je nodig hebt en geen andere winkel meer in te hoeven. Dat is nog eens handig!

Berlage Kantoor en Kado

Prinsestraat 1 – 3, 2513 CA Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Action

Nog goedkoper dan de Hema is de Action. Deze keten heeft een breed assortiment aan schoolspullen. Gummen in de vorm van een puzzel, schriften in meerdere soorten en maten, agenda’s, mappen, stiften, kleurtjes, schooltassen en broodtrommels: ze hebben echt alles. Zeker een bezoekje waard dus!

Action Turfmarkt

Turfmarkt 133, 2511 DP Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Bruna

Ook de Bruna heeft een groot assortiment aan schoolartikelen. Hier heb je vooral veel keuze in agenda’s, in alle soorten maten en thema’s. Ze hebben ze in alle soorten, maten en thema’s. Zo kan je kiezen voor een agenda gemaakt door Britt Dekker over paarden of een agenda over voetbal met allemaal plaatjes van de beste voetbalspelers. Ook leuk: Bruna heeft nu een winactie. Je kan in de winkel een rugzak kopen met bijbehorende stiften. Je versiert deze rugzak zelf en deelt hem op social media. Degene met het creatiefste ontwerp wint een rugzak ontworpen door een graffitiartiest.

Bruna Fahrenheitstraat

Fahrenheitstraat 536, 2561 DJ Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Flying Tiger

Flying Tiger is een winkel die niet speciaal bedoeld is voor schoolartikelen, maar waar je zeker even een kijkje moet nemen. Deze zaak verkoopt allemaal verschillende soorten aantekeningenboekjes en leuke pennen. Als je er dan toch bent, kun je gelijk snuffelen tussen de andere producten. Win, win!

Flying Tiger

Dagelijkse Groenmarkt 29, 2513 AL Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Søstrene Grene

Tot slot staat Søstrene Grene in deze lijst. Ook dit is een winkel waar de focus niet op schoolspullen ligt, maar met goed zoekwerk ligt er weleens wat leuks tussen. Denk aan schattige boekjes en pennen waar je heerlijk in en mee kunt kladderen, of aankleding voor op je bureau.

Comments are closed.